Látnod kell a Disney World őszi édességeit!

Látnod kell a Disney World őszi édességeit!

2020. szeptember 04. 18:00:00

Az ősz megünneplését minden évben elképesztően szép dekorációval ünnepli a Disney, és ahogyan az élményparkok, úgy az ott megtalálható üzletek és éttermek is magasabb fokozatra kapcsolnak.

Néhány évvel ezelőtt élőben láthattam a párizsi Disneyland őszi dekorációját. A mesésen szép, hatalmas díszítőelemek látványa még mindig úgy él bennem, mintha csak tegnap lett volna, hogy izgatottan (és órákig) sorban álltam a jegypénztárnál. Aztán beléptem a kapun, és felnőtt lét ide vagy oda, éreztem, hogy varázslatos helyen vagyok.

Dekoráció minden mennyiségben

A halloweeni időszak általában szeptember közepétől a töklámpások és beöltözés ünnepéig, azaz október 31-ig tart a Disney parkjaiban. Ragaszkodnak a hagyományaikhoz, de rendszeresen bevezetnek valami újdonságot. Tavaly például a floridai parkban az eddigieknél jóval nagyobb szabású esti tűzijáték show-val örvendeztették meg a látogatókat. Nem ez volt az egyetlen változás; szintén 2019-ben A rémálom karácsony előtt karakterének bulijára, az Oogie Boogie Bash-re cserélték Mickey egér kihagyhatatlan halloween partiját. 

Az Undercovertourist videója a tavalyi tematikus tűzijátékról:

Van minden, amit csak el tudsz képzelni: több száz kézzel faragott töklámpás, a mexikói "cukorkoponyák ünnepét" idéző figurák és színes, őszt idéző formák, motívumok, amíg a szem ellát. Mondanunk sem kell, a szellemkastély az átlagosnál is rémisztőbb az év ezen időszakában. Azt ugyan nem tudjuk, hogy a világjárvány miatti intézkedések mennyire teszik majd lehetővé a parkok látogatását, a Disney idén halloweeni maszkokat is piacra dob, biztos ami biztos. Például ilyet:

Visszatérve a saját, párizsi tapasztalatokra: az árak, kezdve a belépővel, már akkor sem a magyar turista pénztárcájára voltak szabva, az ételek, italok is mélyen zsebbenyúlós tételek voltak. Feltételezem, ez nem változott. A mostani ajánlatokat látva mégis nehezen tudnám úgy otthagyni az élményparkot, hogy legalább egy mutatós finomságot meg ne kóstolnék. Összeállításunkban a floridai Walt Disney World Resort halloween ihlette süticsodáit mutatjuk meg, és nagyon drukkolunk, hogy egyszer oda is sikerüljön eljutni. Addig marad az álmodozás: jöjjenek a mesés ételek és italok, sütőtökös-fahéjas desszertkreációk, valamint más álomszerű édességek, ahogyan csak egy Disney-mesében lehetséges!

#1

#2

#3 

#4

#5


#6


#7


Melyiket kóstolnád meg?

Forrás: Disney Parks Blog
Kiemelt kép: disneyfanatic.com

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában