2020 legtrendibb nyári nadrágjai

2020 legtrendibb nyári nadrágjai

2020. június 15. 12:00:24

A nyári hőségben sem kell kompromisszumot kötnünk a praktikus és a lenge ruházat között. Most megmutatjuk a legtrendibb nyári nadrágokat.

Bár nyáron a szoknyák és lenge ruhácskák kerülnek előtérbe, vannak alkalmak, amikor praktikussága miatt egyszerűen muszáj nadrágot húznunk. A nyári hőségben sem kell kompromisszumot kötnünk a praktikus és a lenge ruházat között. Az idei nyár általános szabályai: pasztell színek, csíkok - szigorúan csak hosszanti irányban, és természet ihlette minták, virágok és levelek. 

Lenti összeállításunkban az idei nyár legtrendibb nadrágjait válogattuk össze különböző stílusban, különböző céloknak megfelelően. 

Praktikusan elegánsan 

Ha visszatértünk már az irodába, vagy csak a hétköznapunkat szeretnénk stílusossá tenni, válasszunk egy térd alatt vágott capri vagy bermuda fazont. Anyagában itt a vászon és lenvászon adja a könnyedséget. Színben nem lövünk mellé, ha egy pasztell vagy fagyi színt választunk, de érdemes mintákkal megtörni az egyszínűséget. Erre lehet megoldás egy csíkos fazon, szigorúan hosszanti csíkokkal. Képen: Zara kék bermuda (forrás: Zara), Mango csíkos vászonnadrág (forrás: Mango).

   



Praktikusan divatosan 

A bermuda fazont nyáresti baráti találkozókhoz is jószívvel ajánljuk. Még tart a magas derekú nadrágok hódítása, és nyáron kimondottan jó választás lehet, főleg, ha egy crop toppal kombináljuk. Színválasztásban itt is érvényes a nyári színek dominanciája és mintázata – mikor, ha nem most hordjunk igazán színes darabokat. Képen: Only virágmintás derékkötős rövidnadrág (forrás: About You), Zara rózsaszín paper bag bermuda (forrás: Zara).


 



Praktikusan könnyedén 

Ha pedig csak egyszerű szaladgálós naphoz keresünk praktikus választást, ajánljuk az egyszerű pull-on nadrágot könnyű, viszkóz anyagból.


Képek forrása: zara.com
Borítókép: grazia.it

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában