Családi állapotom: Szingli vagyok!

Családi állapotom: Szingli vagyok!

2020. november 20. 11:55:00

Van, hogy elhagynak minket, van, hogy elhagyunk valakit, és az is előfordul, hogy csak egyszerűen, nem akarunk még párkapcsolatot. A családi státuszunk: szinglik vagyunk.

A Szex és New York óta szingli nőnek lenni, már egy nem lesajnálandó, helytelen életmód, hanem egy életforma. Ha választjuk, ha nem, akkor is meg kell találnunk benne a pozitív értékeket. Pár érv arra, hogy jól érezzük magunkat, ha már szinglik vagyunk.

Önismeretünk gyakorlása

Míg a párunkkal voltunk, lehet, hogy „elhanyagoltuk” azt, hogy kellőképpen figyeljünk önmagunkra. Elfoglalt minket az, hogy megfeleljünk a párkapcsolati elvárásoknak. Vagy az, hogy a párunk kedvébe járjunk. Míg csak rá figyeltünk, megfeledkeztünk arról, hogy szerény személyünkről gondoskodjunk. Most, hogy két kapcsolat között időzünk, elkezdhetünk kizárólag önmagunkra figyelmet fordítani. Tegyünk meg olyan dolgokat, amiket addig nem tettünk. Gondolkozzunk el azon, hogy milyenek és kik vagyunk valójában, és hogy igazán mit akarunk. Legyenek meg a saját céljaink. Aztán majd javítgatunk rajta, ha időközben belép valaki az életünkbe.

Sportoljunk

Felszabadult időnket fordíthatjuk például a testmozgásra. Egyrészt levezetjük a felesleges energiáinkat, másrészt pedig lépéseket teszünk az egészséges életmódunk javítására. Egy új edzésforma, vagy akár egy tánc stílus megtanulása kellő önbizalmat ad. Egy szakítás után a legfontosabb, hogy egy új és jobb énünket formáljuk újra. Magabiztosabbak leszünk, ha a külsőnk is ezt sugallja. Szánjuk rá azt a heti pár órát.

Randizhatunk szabadon

Amikor már felálltunk az önsajnálat és az „én, úgysem kellek senkinek” mélységes gödréből, elkezdhetünk újra randizni. Nem kell senki mellett egyből elköteleződnünk, időt kell hagynunk arra, hogy újra kapcsolatba álljunk. A tempót mi diktáljuk. Randizzunk azért, hogy új embereket ismerjünk meg, és azért is, hogy növeljük az önbizalmunkat. Gyűjtsük a bókokat. De a legfontosabb az az, hogy napról napra jobban érezzük magunkat, önmagunkkal. És a randik alkalmával az is kialakul, hogy milyen az új férfiideálunk.

Csak néhány érv, miért is jó néha egyedül lenni. Ha őszintén bevalljuk, és a szívünkre tesszük a kezünket, érezzük azt, hogy mégis párkapcsolatra vágyunk. Addig, amíg optimistán „várakozunk”, töltsük el azokat a napokat, heteket, vagy akár hónapokat boldogan önmagunkkal. És Mr. Big előbb vagy utóbb, de úgyis eljön. Mi meg türelmesen várjuk.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában