Horoszkóp

Skorpió - Horoszkóp

X. 23. - XI. 21.

Heti Skorpió horoszkóp

Bölcs tanácsok segítenek abban, hogy a nehezen megkeresett pénzed nagy részét ne  pazarold olyan eszközökre, amelyekre nincs szükséged. Az, hogy valamit online meg lehet rendelni és másnap már ott is van, még nem jelenti azt, hogy nem lehet nélküle élni ...

Hétvége

Lehetetlennek találod a teljes kikapcsolódást ... Beteg vagy ettől a drámától életedben! A hétvége nagy részét egy testvéreddel vagy sógornőddel veszekedve töltheted. 

Tanács

Itt az ideje, hogy csökkentsd a hulladék mennyiségét, és változtass a fogyasztási szokásaidon. A bolygónk meg fogja köszönni, és így pozitív lesz a banki egyenleged is! Úgy tűnik, végre rájöttél, hogy az eldobható termékek mennyire károsak a környezetre.

Július Havi Skorpió horoszkóp

A Nap és a Merkúr kart karba öltve halad a születési jegyedben. Kíváncsivá tesznek, érdekesebbé alakítják a napjaidat. Nincs is másra szüksége egy születésnaposnak. Sokan köszöntenek majd. Elképzelhetően olyanok is előkerülnek, akiket hónapok, esetleg évek óta nem láttál. Társasági eseményekben sem lesz hiány. A párkapcsolatodban néha előfordulhatnak viták, ennek elsősorban a partnered az oka.

Éves Skorpió horoszkóp

2020 a szenvedély éve a Skorpiónak. Izgalmas események, régóta tervezett utazás és új emberekkel való találkozás is jöhet idén. Észben kell tartania, hogy az önfegyelem az alapja mindennek, főképp ebben az évben. Törekednie kell emellett arra, hogy megélje a pillanatokat és akkor több boldogság vár rá minden téren. Párkapcsolatában pedig annál inkább, mert boldog pillanatokat fog szerezni neki a párja, sok randevúval és meglepetéssel. Ezt néhány kompromisszummal és odafigyeléssel tudja viszonozni szerelmének. Sok energiája lesz ebben az évben és nagyon aktív lesz szinte minden téren. Be kell látnia, hogy másokkal közösen könnyebb a siker és nem szégyen segítséget kérni. Az egészségében nincs nagy változás és szerencsére rémisztő hírektől sem kell tartania.