Horoszkóp

Halak - Horoszkóp

II. 19. - III. 20.

Heti Halak horoszkóp

Elsődleges feladatod, hogy a szokásosnál több időt tölts azzal, ami a prioritásod. Kedved van új projekteket indítani a partnereddel. Ami a szexuális életet illeti, kedved lesz kipróbálni a szerepjátékot a hálószobában ...

Hétvége

A tested nehezen képes lépést tartani az agyaddal manapság! Alacsony lehet a vérnyomásod, a lábad bedagadhat, a térdes pedig hihetetlenül gyenge lesz...

Tanács

Próbáld meg minél jobban szétválasztani a magánéletet a szakmaitól. Amikor a párkapcsolatod jól megy, akkor más is ... De a problémás szerelmi életed visszatarthatja a szakmai életedet is!

Április Havi Halak horoszkóp

Igazán kedvező helyzeteket tartogatnak számodra a csillagok. Az együttérzés és a szeretet a legfőbb mozgatód. Elsősorban a barátaid számíthatnak rád, de pár új ismerőst is utadba sodorhat az élet. Elsőre talán nem is érted, mi vonz hozzájuk, de felébred benned a kíváncsiság, és egyre jobban élvezed az új kapcsolatokat. Költségvetésedet néhány kiadás megtépázhatja, de a jó hangulat kárpótol.

Éves Halak horoszkóp

A Halak az otthonra fekteti a legnagyobb hangsúlyt a 2020-as évben. Központi szerepet játszik most életében az igényeinek megfelelő otthon és környezet kialakítása. A lakberendezéssel is rengeteg időt el tud tölteni. Ahogy a lakberendezésben, úgy szerelmi életében is sikeres, maximális őszinteséggel áll párkapcsolatához. Kimondhatjuk, hogy becsületesen játszik, így az év második felében párkapcsolata a csúcsponton lesz. Barátaival is szorosabb lesz a a kapcsolata. Munkáját is nagyon könnyedén végzi, nem okoz számára nehézséget. Nagyon produktív és sok kreatív ötletet ad másoknak is, ami persze meghozza a várt sikert, ezért pénzügyi háttere stabillá válik. Az egészségi állapota miatt azonban aggodalmaskodik.