Horoszkóp

Bak - Horoszkóp

XII. 22. - I. 19.

Heti Bak horoszkóp

Te sokkal főnökösködőbb és kevésbé toleráns vagy, mint máskor. Ez megmagyarázza, miért érzed úgy, hogy a legtöbb ember, akit ismersz, minden tőle telhetőt megpróbál, hogy elkerüljön a héten! Teljesen elfelejtetted a kompromisszumot.

Hétvége

Rendszerint nagy rajongója vagy a családi hagyományoknak, de ezen a hétvégén nem ... A vacsora asztalnál egy régi vita kerülhet elő! Nagyon nehéz lesz, hogy ne borulj ki valakire...

Tanács

Gyakran túl türelmetlen vagy a saját érdekében is.Túl sokat vársz el a barátaidtól, kollégáidtól és szeretteidtől. Ne viselkedj úgy, mintha csak te lennél a földön! Az egység az erő, ne feledd.

Július Havi Bak horoszkóp

A főnököddel nem felhőtlen a viszonyod. Túlságosan irányít, és elképzelhető, hogy még a szabadidődben is rád telepszik. Te, aki a legfüggetlenebb vagy az összes csillagjegy közül, ezt nagyon nehezen viseled. Itt az idő, hogy kinyilvánítsd a véleményedet. A Kosban járó Mars a kommunikációdat határozottá, egyértelművé teszi. Bizalmadba ne fogadj senkit – kivétel a párodat, aki ellenben mindenben segít.

Éves Bak horoszkóp

A Bak csillagjegy szülötteinek a 2020-as év az odafigyelésről fog szólni. Sokkal több ideje lesz önmagára és másokra is, ahogy a munkában, úgy a barátságban és a szerelemben is. Párjával tisztázniuk kell néhány felszínre kerülő problémát és hiányosságot, de ezeket könnyen megoldják és tudják humorral kezelni. A munkájában bekövetkezik egy kisebb lassulás, stagnálás, de így legalább több ideje lesz az egyes feladatokra. Ezzel a lassabb időszakkal együtt egy kis pénzügyi nehézség is jöhet. Lehetősége lesz új dolgok megtanulására vagy rég elfeledett hobbijával való időtöltésre. Nagy hangsúlyt kell fektetnie a relaxálásra és jobban kell figyelnie egészségére is, az életmódjába vezessen be változásokat.