Melyek a ruhaboltokban található legmenőbb színek mostanság?

Melyek a ruhaboltokban található legmenőbb színek mostanság?

2023. március 29. 17:15:04

A trendek folytonos változásával mindenképp érdemes lépést tartanunk, ha valóban szeretnénk divatosan öltözködni a mindennapok során. Ezt illetően pedig nem csak a különféle ruhamodellekről érdemes tájékozódnunk, de az olyan alapvető szösszenetekről is, mint például a színek. Nézzük meg tehát, melyek a legdivatosabb színek a szezonban, és mivel érdemes kombinálnunk ezeket?

A legdivatosabb tavaszi színek

A tavasz beálltával sokkal inkább előtérbe kerülnek azok a színpompás modellek, amelyek a természet újraéledését is szimbolizálhatnák akár. Legyen szó férfi vagy női ruházatról, ilyenkor mindkét nem esetében teljesen megszokott, hogy kicsit színesebben öltözünk, mint a zord, téli időjárás alatt. Melyek tehát azok az árnyalatok, amik közül mindenképp megéri beszereznünk pár darabot? Nos, a zöld különféle árnyalatai mindenképp előkelő helyet foglalnak el ezek között. Legyen szó akár a kifejezetten sötét olívazöldről, vagy épp a vidám, rikító neon árnyalatairól. Úgyszintén népszerűnek számítanak még a kék, a piros, az élénksárga, valamint a világosbarna, azaz a bézs különféle variánsai is. A Bolf kínálatában pedig bármelyik színben találhatunk különféle trendi ruhadarabokat. Ha tehát szeretnénk valóban az évszakhoz illően, divatosan öltözködni, akkor mindenképp megéri ezen színeket fókuszba helyeznünk különféle outfitjeink összeállításakor. Azonban egyáltalán nem mindegy, mivel párosítjuk ezeket, hiszen ha túlzásba esve próbálunk egy homogén árnyalatú szettet megalkotni, az eredmény talán eltérő lehet a várttól.

Mivel kombináljuk kedvenc tavaszi színeinket?

Ha kicsit megnézzük az idei slágereket, gyorsan látni fogjuk, hogy kifejezetten hangsúlyos árnyalatokról van szó. Ebből fakadóan muszáj gondosan odafigyelnünk rá, hogy megtaláljuk az ezekhez illő ruhadarabokat. A fehér és fekete kiegészítők nagyszerűen illenek szinte bármelyik fentebb említett színhez. A zöld és sárga ruhákhoz viszont nyugodtan választhatunk akár barna árnyalatú ruhadarabokat is. Az ilyen párosítások segítenek esztétikus kontrasztot nyújtani a szettünket meghatározó fő darabbal, így megfelelően kiemelve azt. Például ha sárga ruhát választunk, ahhoz remekül passzol a fekete leggings és cipő. Természetesen mindez az úriemberek öltözködése kapcsán is igaz, viszont náluk a szett alapját a felső, tehát a póló, pulóver vagy ing alkotja majd. Továbbá van még egy nagyszerű lehetőségünk arra, hogy kiemeljünk egy bizonyos színt outfitünkben. Ezt úgy tehetjük meg hatékonyan, ha a felsőnkhöz hasonló árnyalatú lábbelit és eltérő, szemleges színű nadrágot választunk. Például egy kék ruhához hasonló kék cipőt és fekete leggingset húzunk. Az ilyen szettek fókuszba helyezik a választott színárnyalatot, és mondanunk sem kell, hogy rendkívül divatosnak számítanak az aktuális szezonban.

A fentiek észben tartva bárki könnyedén alkothat divatos outfiteket tavaszra. Azonban fontos megjegyeznünk, hogy a stílus világában nem léteznek kőbe vésett szabályok, így nyugodtan kedvünkre kísérletezhetünk kedvenc színeinkkel.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában