Nomination charmok és karkötők

Nomination charmok és karkötők

2023. Április 17. 19:49:00

A Nomination ékszer család első darabjai közel 40 éve 1987-ben láttak napvilágot az olaszországi Firenzében Paolo Gensini ékszerészmester műhelyében és elképzelésének megfelelően. Paolo Gensini álma az volt, hogy olyan moduláris karkötőcsaládot hozzon létre, amely nemcsak anyagában, hanem szerkezetében és kombinálhatóságában is innovatív - lehetővé téve az emberek számára, hogy kreatív és sokoldalú kiegészítőkkel fejezzék ki magukat.

Nomination Composable karkötők

A Nomination Composable karkötői tökéletes kellékei annak, hogy személyre szabd megjelenésedet. Ezeket az ikonikus charmkarkötőket már évtizedek óta forgalmazzák, és folyamatosan fejlesztik őket. A karkötő lényege, hogy moduláris elemekből áll, amelyek minden egyes láncszemnél megbonthatóak, és kicserélhetők. Ez azt is jelenti, hogy tetszés szerint további charmokat adhatsz hozzá, így növelve a karkötőd kerületét és módosítva megjelenését.

A Nomination karkötők is többféle stílusban, méretben, színben és anyagban kaphatók. A klasszikus megjelenés érdekében választhatsz a sterling ezüst vagy a 18 karátos arany közül. Azok számára, akik valami mást szeretnek, színes zománcozott charmok is kaphatók különböző formákban és mintákban. Akár valami egyszerűt, akár merészet szeretnél, a kollekcióban biztosan mindenki számára van valami.

Ezek a karkötők férfiak és nők számára is egyaránt viselhetőek - kortól és társadalmi státusztól függetlenül! Remek ajándéknak is alkalmasak - egy charmokkal díszített darab tökéletes meglepetés lehet különleges alkalomra vagy csak úgy! Miért ne mutatná meg tehát egy különleges személynek, hogy mennyire törődik vele egy személyre szabott Nomination Composable karkötővel?

A Nomination charm kínálat

A Nomination charmok alapja egy rozsdamentes acél test, általában ezüstözve vagy aranyozva, amelyet valamilyen kő, tűzzománc betét díszít, és mindig egy motívummal vagy üzenettel van ellátva. A Nomination segítségével több száz motívum közül választhatsz, és összeállíthatsz egy olyan kombinációt, amely megfelel az adott alkalomnak, a hangulatnak vagy egyszerűen csak kifejez egy eszmét, érzést, hangulatot, vagy akár valami konkrétabb üzenetet. Legyen az egy szív a szerelemért, egy horgony az erőért vagy egy bagoly a bölcsességért - bármi is szeretnél üzenni - a Nominationnél valami különleges vár rád.

A Nomination charm ajándéknak is kiváló választás lehet, legyen szó bármilyen alkalomról! A sokféle motívummal - köztük állatokkal, betűkkel és számokkal - még a nehezen ajándékozható emberek számára is találsz valami különlegeset. Mutasd meg a kiválaztottnak, mennyire törődsz vele azzal, hogy megajándékozod valamivel, ami kifejezi a személyiségét, személyiségének egy kedves részletét!

A Nomination a minőségi kézművességet helyezi termékei középpontjába - minden egyes charmot precízen készítenek, kizárólag prémium minőségű anyagokból, például rozsdamentes acélból és 14K aranyozással. Ráadásul a dizájnnal sem fukarkodnak - bonyolult mintákat és részletes gravírozásokat kínálnak, amelyek soha nem maradnak észrevétlenek!

Bővebben » Nomination webshop

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában